Home :: Hungary

Hungary

 


Minőségi bőrradírok megfizethető áron. A legolcsóbb ápolói egyenruha / Bozót Magyarországon!

Mivel eladónk a REX rendszerben regisztrált (REX # PKREXPK13503189), ezért NEM kell behozatali vámot fizetni, csak ÁFA-t kell fizetni. Az áfát közvetlenül nekünk fizetheti ki a pénztárnál, vagy a vámnak, amikor a küldeményt kézbesítik Önnek. Amikor kifizeti nekünk az áfát, megspórolja a vámkezelési díjat (ami a legtöbb esetben 15 euró).
Az illetékekkel és adókkal kapcsolatos információkért, kérjük, küldjön e-mailt az info@rmfscrubs.com címre.
Információink szerint a vállalkozásoknak nem kell ÁFA-t fizetniük, ezért kérjük, ügyeljen arra, hogy megrendelését cége nevével adja le, és azt a vállalkozás címére szállítsa.
A szállítás 6,99 USD, az ingyenes szállítás pedig 100 USD felett van. Nincs minimális rendelési mennyiség, akár egyetlen terméket is vásárolhat.
A normál szállítás 8-13 B napon belül történik. A gyorsrendeléseket 1-4 B napon belül kiszállítjuk, a futár pedig 4-6 B napon belül kézbesíti. A hímzett/módosított/személyre szabott tételek 1-5 B nappal tovább tarthatnak.

LOGO / SZÖVEG: A logóját/nevét/címét mindössze 3 dollárért hímezheti.

VEVŐK MAGYARORSZÁGON
1- Mediburg Klinika Kft http://www.mediburg.hu/
2- Semmelweis Egyetem http://semmelweis.hu/english
3- Petz Aladár Megyei Oktató Kórház https://www.petz.gyor.hu/
4- Magyar Intervenciós Terápia Alapítvány https://vascular.hu/

Viszonteladók: A viszonteladók nagykereskedelmi fiókot regisztrálhatnak, így akár 10% kedvezményt kaphatnak https://www.rmfscrubs.com/WholesaleAccount.html
Felhívjuk figyelmét, hogy semleges címkét (nem RMF címke) is kínálunk a rendelési összeg 1%-os felár ellenében.

scrub setsscrub topsscrub pantsscrub jacketslab coatspatient gownsprinted scrubsstretchable scrubsmicrofiber scrubsnursing dressscrub capschef coatsstethoscopekids labcoat kids scrubskids scrubsbarber jacketsbarber capesbarber setspolo tshirtsshorts capri bermudab s